Har du spørgsmål så kontakt mig på

Bryllups foto

Jeres store dag er en vigtig milepæl i et hvert parforhold, og er en dag fyldt med dejlige minder og oplevelser. Det er derfor også vigtigt at forevige dette specielle øjeblik i Jeres liv.

Professionelle Bryllupsfoto

Efter en af de største dage i jeres liv, har I de dejligste minder og forhåbentligt har jeres gæster taget en masse sjove billeder.

“Hos Fotografen” kan tilbyde professionel bryllupsfoto i alle prisklasser lige fra “et par optagelser”  til store superflotte luxus albums.

Priser fra kr. 850,- til kr. 8000,-

Her får I gennemredigerede professionelle bryllupsbilleder, belagt med beskyttende Satin Lux Fotolaminering. Sammen udvælger vi billederne og finder den bedste billedeløsning for jer.

 Vil I fotograferes “ude af huset”, kommer min assistent som regel med – hun ved lige hvordan jeg bl.a vil have kjolens slæb, halskæde og brudebuket vendt i forhold til kameraet.

Ca. en måned inden jeres bryllup, mødes vi hos mig til en grundig snak. Vi planlægger billede for billede: Hvad, hvor, stil… dårligt vejr – hva’ så?

Hvis I vil ha’ en garvet professionel fotograf med øje for detaljen og evnen til at se den go’e kameravinkel, så ring på tlf. 75751833 og bestil tid til en uforpligtende bryllupssnak hos mig eller kontakt mig her. 

I forbindelse med de professionelle billeder, kan jeg tilbyde selskabsfoto/reportage ved/i kirke og parvis af gæster, bord, æresport mm. inden I går til bords.

Priser selskabsfoto/reportage:

Pr. påbegyndt time: kr. 500,00

Billede, digitalt 10×15 cm – redigeret. Pr. stk : kr. 35,00

Max. antal billeder kan aftales.

Hos Fotografen, Brædstrup kommer også meget gerne til Horsens, Skanderborg og Silkeborg

Priser

Fotografering En lokation 850,00
Assistent Første time +500,00
Derefter pr. halve time +200,00
Pris pr. km +6,50

Kontakt

13 + 8 =