Hos Fotografen

Billeder med gnist og personlighed

Fotograf Skanderborg

Du finder mig i Brædstrup – faktisk det første hus du møder indenfor bygrænsen, når du kommer fra Skanderborg. Her har jeg et nyt, hyggeligt atelier med plads til fotografering af ca. 30 personer – perfekt til blandt andet gruppefotos . Foran døren; en stor privat, børnesikker parkeringsplads

Fotograf Skanderborg gruppefotos
Fotograf Skanderborg børne foto af dreng på løbecykel
Fotograf Skanderborg bryllupsfoto kyssende brudepar
Fotograf Skanderborg månedsfoto pige med hårbånd
Fotograf Skanderborg konfirmand stående mod bygning
Fotograf Skanderborg nyfødt pige sovende i kurv

Professionel fotografering nær Skanderborg

Indenfor i atelieret møder du en glad og lidt halvskør fotograf med masser af tid til at ha’ det sjovt sammen med børnene. Børnefoto er en herlig og kærlig fornøjelse, hvor jeg kan få lov til at komme i øjenhøjde og kun være lidt voksen 🙂  Babyfoto og “nyfødt foto” er en helt anden type foto hvor ro, tryghed og harmoni er afgørende for naturlige billeder. Her er det specielt afgørende, at vi ikke bliver forstyrret og bl.a derfor har jeg kun “åbent efter aftale”.  Jeg ved også at kunder, som skal have taget gravid billeder, er glade for at vi evt. kan låse døren 🙂

Jeg er en meget lyttende og erfaren fotograf, som elsker kreative udfordringer. Sammen finder vi dén løsning, som passer til dig.

Udendørs foto både sommer og vinter – bryllups foto i sneklædt, diset landskab med mit medbragte lys… konfirmationsbilleder eller familiefoto hjemme i haven – mere personligt kan det ikke blive.

Alle billeder er naturligvis gennemredigeret efter aftale med dig og påført Satin Lux Foto laminering, som giver en eksklusiv overflade uden genskin. Foto lamineringen er stærk og tåler rengøring med fugtig klud – gerne med almindelig rengøringsmiddel.

Lidt om mig:

Jeg hedder Elin  –  i daglig tale omtalt som “Elin Fotograf”.

Jeg er fotograf i Brædstrup tæt på Skanderborg.

Uddannet fotograf 1990 og med egen virksomhed siden 1994.

Aktiv medlem af DFF (Dansk Fotografisk Forening)

– Har verdens bedste job!

Mandag lukket.

Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag kl. 9.00 – 17.00 kan du ringe til mig på tlf. 75751833, skrive til mig på “kontakt” eller elin@hosfotografen.dk

Atelieret er åbent efter aftale – også lørdag 9.00 – 12.00. Jeg kan fotografere på alle tidspunkter, men udenfor normal åbningstid er der et tillæg på kr. 500,00. 

 

Hos Fotografen kommer også til Them, Tørring og Ry

Det siger kunderne

Fuld af tilfredshed! Elin kom ud til min private psykoterapeutiske praksis i Træden, en flot sommerdag, hvor hun “skød” de flottes fotos! Hun havde gode ideer og jeg er virkelig glad for resultatet.

Anette Messerschmidt Søgaard

 

Sådan finder du os

Kontakt

7 + 9 =