Fotograf-Skanderborg

Fotograf Skanderborg

Velkommen “Hos Fotografen”

hus hjemmeside 3x1,7 cm

Fotograf tæt på Skanderborg

Du finder mig i Brædstrup – faktisk det første hus du møder indenfor bygrænsen, når du kommer fra Skanderborg-siden. Her har jeg et nyt, hyggeligt atelier med plads til fotografering af ca. 30 personer – foran døren; en stor privat, børnesikker parkeringsplads 

Indenfor i atelieret møder du en glad og lidt halvskør fotograf med masser af tid til at ha’ det sjovt sammen med børnene -men også en meget lyttende fotograf, som elsker kreative udfordringer. Sammen finder vi lige dén løsning, som passer til din væg.

Udendørsfoto både sommer og vinter – bryllupsfoto i sneklædt,diset landskab med mit medbragte lys……..konfirmationsfoto eller familiebillede hjemme i haven – mere personligt kan det ikke blive.

Alle billeder er naturligvis gennemredigeret efter aftale med dig og påført Satin Lux Fotolaminering.

Lidt om mig:

  • Jeg hedder “Elin Fotograf”
  • Fotograf tæt på Skanderborg
  • Uddannet fotograf 199o
  • Selvstændig siden 1994
  • Aktiv medlem af DFF (Dansk Fotografisk Forening)
  • Har verdens bedste job !

Mandag lukket.

Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag kl. 9.00 – 17.00 kan du ringe til mig på tlf. 75751833 eller skrive til mig på “kontakt” eller elin@hosfotografen.dk. 

Atelieret er åbent efter aftale – også lørdag 9.00 – 12.00. Jeg kan fotografere på alle tidspunkter, men udenfor normal åbningstid er der et tillæg på kr. 500,00. 

 

fb-f-logo__blue_72Hos Fotografen kommer også til Them, Tørring og Ry

 

Der er lukket for kommentarer.