Babyfoto

Få nyeste skud på stammen fotograferet – nuttet babyfoto

Har du spørgsmål? Så kontakt mig på

Babyfoto

Så er jeres lille nye familiemedlem endelig ankommet! Det skal selvfølgelig foreviges med nogle smukke babyfotos. De kære små babyer udvikler sig uge for uge og måned for måned. Med smukke babyfotos kan I forevige jeres barns udvikling og fastholde mindet om jeres baby som nyfødt.

 

Babyfoto

Børn er små i utrolig kort tid og især tiden som baby flyver afsted. Derfor er det også en rigtig god idé at få taget nogle gode billeder, så I har noget at kigge tilbage på, når I vil mindes denne dejlige tid.  Hos mig kan I vælge mellem flere forskellige former for babyfotos. Uanset hvad I ønsker, så skal vi nok finde frem til, hvilke babyfotos der passer bedst til jer.

Fotografering af den nyfødte

Mange spørger, hvilket tidspunkt der er det bedste for fotografering af babyer. Hvis I ønsker et billede af jeres nyfødte baby, vil jeg anbefale, at vi allerede mødes, når jeres lille guldklump er max. 10-14 dage gammel. Den første måned med jeres lille, nye baby er en helt magisk tid. Det er her de største forandringer sker, og før I ved af det, så begynder jeres baby at få mere og mere karakter. Jeres nye familiemedlem går fra at være nyfødt til baby på ingen tid. Derfor er der mange, der glædes ved at have fotos af deres nyfødte baby.

Dåbsbilleder

Jeg tilbyder selvfølgelig også at forevige jeres babys første store dag – nemlig dåben. Hos mig er der mulighed for, at I kommer ind i studiet og får taget nogle billeder af jeres baby i dåbskjolen. Det er også en mulighed, at jeg kommer ud til kirken på jeres store dag. Lad os tale om jeres ønsker, så finder vi den bedste løsning til jeres dåbsbilleder.

Månedsbilleder af den lille guldklump

Jeres babys første år er meget vigtige billeder både nu og fremover. Vælger I at få lavet månedsfotos hos mig, mødes vi én gang om måneden det første år. Vi planlægger hver enkel fotosession sammen fra gang til gang ift. tøjvalg, rekvisitter osv. Månedsbilleder en rigtig god måde at få foreviget jeres barns udvikling det første år.

Andre babyfotos

Skal bedsteforældrene forkæles med et babyfoto? Nærmer juletiden sig? Uanset hvilken anledning, så er I altid velkommen til at ringe mig op, så vi kan få en snak om, hvordan vi får taget de bedste babyfotos, som passer perfekt til jeres behov og ønsker. Kontakt mig allerede i dag!

Jeg kommer også meget gerne til Horsens, Silkeborg, Skanderborg, Tørring, Them og Ry.

Priser

Fotografering 350,-
Ude tillæg +250,-
Pris pr. km +9,-
Udenfor normal åbningstid incl. udetillæg +500,-

Kontakt

13 + 14 =