Har du spørgsmål? Så kontakt mig på

Parfoto

Der kan findes mange forskellige anledninger til at få taget et parfoto. Det kan være til en jule- eller fødselsdagsgave til nogen, I holder af. Eller måske det er til jer selv – så I har noget at hænge op på væggen.  Uanset hvad anledningen er, så er skal jeg nok hjælpe jer med at få taget nogle smukke parbilleder, som I og jeres familie kan have glæde af i mange år.

Professionelle parfotos

Hvad end I er nyforelsket eller har kendt hinanden i mange årtier, så er et parfoto en vidunderlig måde at hylde jeres kærlighed på. Hos Fotografen hjælper gerne til med at få foreviget jeres kærlighed på billeder. Der findes mange forskellige

Parfoto – den perfekte studentergave

Er et parfoto af bedsteforældrene det eneste, som jeres barnebarn ønsker sig af jer? Et parfoto af ens bedsteforældre er noget helt specielt. Og jo ældre børnebørnene bliver, jo mere betydningsfulde bliver disse billeder. Studentertiden er en helt særlig tid og er samtidig også begyndelsen på voksenlivet. Måske barnebarnet snart flytter hjemmefra? Når man lige er flyttet hjemmefra, er det altid rart at have billeder hængende – især af ens bedsteforældre eller forældre. Det skaber en form for tryghed.

Parfoto for unge

Et parfoto af bedsteforældrene er altid en god gave, men faktisk kan det være en lige så god gave for bedsteforældrene, at få et af deres barnebarn og kæresten. Det er helt sikkert også et billede, som I selv vil have stor glæde af. Hvis i en dag får børn sammen, er det uden tvivl også noget, de vil have stor glæde af at have i deres mindekasse.

Andre muligheder

Hos mig er der masser af muligheder for at få taget billeder af alverdens begivenheder og mærkedage i jeres liv. Jeg tager både bryllupsfotos, konfirmationsbilleder, babyfotos og meget, meget mere. Kontakt mig gerne hurtigst muligt, så kan vi få en snak om, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe jer med at få taget nogle flotte billeder.

Jeg kommer også meget gerne til Horsens, Silkeborg, Skanderborg, Tørring, Them og Ry.

Priser

Fotografering Portræt, gruppe, børn, baby, nyfødt 350,00
Ude tillæg +250,00
Pris pr. km +6,50
Udenfor normal åbningstid +500,00

Kontakt

12 + 4 =