Parfoto

Fang kærlig- og tosomheden med et mindeværdigt parfoto

Har du spørgsmål? Så kontakt mig på

Parfoto

Der kan findes mange forskellige anledninger til at få taget et parfoto. Det kan være til en jule- eller fødselsdagsgave til nogen, I holder af. Eller måske det er til jer selv…..  Uanset hvad anledningen er, så  vil jeg  gøre mit til at I får nogle glade, kærlige og personlige parbilleder, som I og jeres familie kan have glæde af i mange år.

Professionelle parfotos

Hvad end I er nyforelsket eller har kendt hinanden i mange årtier, så er et parfoto en vidunderlig måde at hylde jeres kærlighed på. Velkommen Hos Fotografen, hvis I vil have foreviget jeres kærlighed på billeder.

Parfoto – den perfekte studentergave

Er et parfoto af bedsteforældrene det eneste, som jeres barnebarn ønsker sig af jer i studentergave? Et parfoto af ens bedsteforældre er noget helt specielt. Og jo ældre børnebørnene bliver, jo mere betydningsfulde bliver disse billeder.

Parfoto for unge

Et parfoto af forældre eller bedsteforældrene er altid en god gave, men faktisk kan det være en lige så god gave for både forældre og bedsteforældrene, at få et af jer. Det er helt sikkert også et billede, som I selv vil have stor glæde af. Hvis I en dag får børn sammen, er det også noget, de vil have stor glæde af at have i deres mindekasse.

Andre muligheder

Hos mig er der masser af muligheder for at få taget billeder af alverdens begivenheder og mærkedage i jeres liv. Jeg tager både bryllupsfotos, fede konfirmationsbilleder, glade babyfotos og meget, meget mere. Kontakt mig gerne hurtigst muligt, så kan vi få en snak om, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe jer med at få taget nogle billeder.

Jeg kommer også meget gerne til Horsens, Silkeborg, Skanderborg, Tørring, Them og Ry.

Priser

Fotografering 350,-
Ude tillæg +250,-
Pris pr. km +9,-
Udenfor normal åbningstid incl. udetillæg +500,-

Kontakt

8 + 8 =