Konfirmationsbilleder

Træd ind i de voksnes rækker med fede konfirmationsbilleder

Har du spørgsmål? Så kontakt mig på

Konfirmationsbilleder

Konfirmationen er en betydningsfuld dag og en stor milepæl i konfirmandens liv. Det er nemlig den dag, hvor konfirmanden træder i ind i de voksnes rækker. Dagen er vigtig for hele familien, og alt skal helst spille. Forevig den store dag med nogle gode konfirmationsbilleder, så I alle kan se tilbage og mindes denne helt særlige dag.

Professionelle konfirmationsbilleder

Konfirmationen er den dag, hvor de unge rigtig skal i centrum. Tøjet er helt sikkert nøje udvalgt flere måneder i forvejen. Måske pigerne har fået sat håret og lagt makeup til denne specielle anledning. Det er enhver teenagers værste mareridt, at der bliver taget billeder, som de ikke selv er helt tilfredse med. Især når billederne højst sandsynligt skal op og hænge hos bedsteforældrene eller bruges som takkekort til alle gæsterne. Derfor er det en rigtig god idé at få taget konfirmationsbillederne hos en professionel fotograf, så de kommer til at sidde lige i skabet.

Typer af konfirmationsbilleder

Der er masser af muligheder for at få tage lige netop de konfirmationsbilleder, som I ønsker. Skal der være fine portrætbilleder på gavebordet? Så finder vi en tid inden den store dag, hvor vi kan få taget nogle billeder, som kan bruges til den store dag. En rigtig god ide –  specielt hvis familien kommer langvejs fra.

Jeg kommer også gerne ud på selve dagen og tager billeder. Det kan være alt fra billeder af håret og makeuppen, sjove og kreative billeder med f.eks fars traktor og familiebilleder i haven.

Hvis I helst vil fokusere på festen på dagen, så er der også altid mulighed for, at konfirmanden trækker i tøjet en dag efter konfirmationen og får taget nogle flotte billeder. Det kan være hjemme i haven, et sted der måske har en helt særlig betydning eller i mit atelier.

Inspiration til konfirmationsbilleder

Er der en ridepige gemt i konfirmanden? Eller har hunden en helt speciel plads?  Så er der også mulighed for at få taget billeder med både hesten, hunden eller hvad det ellers skulle være. Ønsker I et fællesfoto af dagens midtpunkt og alle søskende eller med bedsteforældrene? Det finder vi helt sikkert ud af!

Gaveidé til konfirmanden   

Ved du ikke, hvad du skal give konfirmanden? Billeder er noget helt særligt. Et gavekort er en kærlig gave fra dig som ved, hvor meget gode billeder kommer til at betyde for konfirmanden.  Køb et gavekort til Hos fotografen, så konfirmanden kan komme ind senere og få taget billeder.

Billeder på dagen? Eller før og efter billeder? Gavekort til konfirmanden? Tøv ikke med at kontakte mig allerede i dag. Så får vi en uforpligtende snak om jeres ønsker.

Årets konfirmationstilbud kan I se på konfirmationstilbud 2024

Jeg kommer også meget gerne til Horsens, Silkeborg, Skanderborg, Tørring, Them og Ry.

Gruppebilleder

Gruppebilleder i eller ved kirke: 1 stk. 13×18 cm redigeret billede, lamineret, leveret i enkeltmappe med passepartout: 200,00 kr – min. 7 bestilte billeder eller 1400,00 kr. pr. konfirmationshold.

 

Priser

Fotografering 350,-
Ude tillæg +250,-
Pris pr. km +9,-
Udenfor normal åbningstid incl. udetillæg +500,-

Kontakt

3 + 8 =