Har du spørgsmål? Så kontakt mig på

Konfirmationsbilleder

Konfirmationen er en betydningsfuld dag og en stor milepæl i konfirmandens liv. Det er nemlig den dag, hvor konfirmanden træder i ind i de voksnes rækker. Dagen er vigtig for hele familien, og alt skal helst spille. Forevig den store dag med nogle gode konfirmationsbilleder, så I alle kan se tilbage og mindes denne helt særlige dag.

Professionelle konfirmationsbilleder

vi IKonfirmationen er den dag, hvor de unge rigtig skal stadses ud. Tøjet er helt sikkert nøje udvalgt flere måneder i forvejen. Måske pigerne sågar har fået sat håret til denne specielle anledning. Det er helt sikkert enhver teenagers værste mareridt, at der bliver taget billeder, som de ikke selv er helt tilfredse med. Især når billederne højst sandsynligt skal op og hænge ved bedsteforældrene eller bruges som takkekort til alle gæsterne. Derfor er det en rigtig god idé at få taget konfirmationsbillederne hos en professionel fotograf, så de kommer til at sidde lige i skabet. 

Typer af konfirmationsbilleder

Der er masser af muligheder for at få tage lige netop de konfirmationsbilleder, som I ønsker. Skal der være små, fine portrætbilleder på gavebordet? Så finder vi en tid inden den store dag, hvor vi kan få taget nogle billeder, som kan bruges til den store dag.

Jeg kommer også gerne ud på selve dagen og tager billeder. Det kan være alt fra billeder af håret og makeuppen til reportagebilleder fra kirken og familiebilleder i haven.

Hvis I helst vil fokusere på festen på dagen, så er der også altid mulighed for, at konfirmanden trækker i sit flotte tøj en dag efter konfirmationen og får taget nogle flotte billeder. Det kan være hjemme i haven, et sted der måske har en helt særlig betydning eller i mit atelier.

Inspiration til konfirmationsbilleder

Er der en ridepige gemt i konfirmanden? Eller har hunden en helt speciel plads hos konfirmanden? Så er der også mulighed for at få taget billeder med både hesten, hunden eller hvad det ellers skulle være. Ønsker I et fællesfoto af dagens midtpunkt og alle søskendende eller med bedsteforældrene? Det finder vi helt sikkert ud af!

Gaveidé til konfirmanden   

Ved du ikke, hvad du skal give konfirmanden? Billeder er noget helt særligt, og du kan sagtens købe et gavekort til Hos fotografen, så konfirmanden kan komme ind senere og få taget billeder i sit smukke tøj.

Billeder på dagen? Eller før og efter billeder? Gavekort til konfirmanden? Tøv ikke med at kontakte mig allerede i dag. Så får vi en uforpligtende snak om dine ønsker.

Priser

Fotografering 350,00
Ude tillæg +250,00
Pris pr. km +6,50
Udenfor normal åbningstid +500,00

Kontakt

8 + 13 =

konfirmationsbilleder af konfirmand under træ