Har du spørgsmål så kontakt mig på

Gruppefoto

 

Gruppefoto er en god måde at glædes over og ( med tiden) mindes dem du elsker: Din familie, dine venner eller måske noget helt fjerde. Det er uvurderlige billeder til “familiekassen” og den bedste gave man kan gi’:-)

 

 

 

Familiefoto

“Ja, det er så vores flok”, siger en stolt guld brudgom.

Alle er mødt op på atelieret i det pæne tøj og festhumør. Det er en stor festdag som starter hos mig:  Familiefoto af hele flokken – derefter guld brudepar alene – sammen med børnene, svigerbørn, børnebørn og nyeste skud: Oldebarn…

Hvis vejret tillader det, kommer jeg også meget gerne ud i jeres have – måske som en overraskelse:-)

 

Planlæg en familiedag

Start med familiefoto hos mig:-)  Jeg har plads til ca. 30 personer på atelieret. Vi kan fotografere på “kryds og tværs”, som I ønsker.

Vi kan også mødes et sted og fotografere udendørs på “kryds og tværs”. Bagefter kan I jo spise en go’ frokost, tage på kanotur eller holde en fest…

 

En go’ gave

Familiefoto på atelier eller udendørs er en go’ gave til forældre/bedsteforældre. Vi kunne jo, i al hemmelighed, fotografere i haven mens forældre/bedsteforældre er sendt på besøg hos medsammensvorne….

 

Til væggen

Et familiefoto eller måske et billede af børnene inden de flytter hjemmefra. Jeg anbefaler familiebilleder min. hvert 10. år.

Husk billeder til “familiekassen” – de næste generationer vil også gerne se billeder!

 

Hos Fotografen kommer også meget gerne til Horsens, Silkeborg, Skanderborg, Tørring, Them og Ry 

 

 

Priser

Fotografering Portræt, gruppe, børn, baby, nyfødt 350,00
Ude tillæg +250,00
Pris pr. km +6,50
Udenfor normal åbningstid +500,00

Kontakt

3 + 14 =