Gruppefoto

Et godt gruppefoto – familiesammenhold og kærlig stolthed

Har du spørgsmål? Så kontakt mig på

Gruppefoto

Et gruppefoto er en rigtig god måde at glædes over og mindes dem, du elsker. Det kan være din familie, dine venner, skolekammerater eller noget helt fjerde. Et familiebillede er et uvurderligt billede til mindekassen og en af de bedste gaver, man overhovedet kan give sine kære.

Gruppefoto

Gruppefotos findes i mange forskellige afskygninger. Det kan være, at familiens fotovæg skal opdateres med et nyt familiebillede, et sølv- eller guldbryllup, rund fødselsdag eller måske er der et jubilæum, der skal markeres. Jeg kommer gerne til alverdens arrangementer og I er også hjertelig velkommen hos mig.

Store gruppefotos

Er I en stor familie eller gruppe, som gerne vil have taget et skønt gruppefoto, så kan I sagtens lægge vejen forbi mig. Hos Fotografen har plads til ca. 30 personer i mit atelier, og vi kan fotografere på kryds og tværs – lige som I ønsker.

Gruppefoto – en rigtig god gave

Et gruppefoto af hele familien er altid en rigtig god gave, og det kan gøres på mange forskellige måder. Skal det være en overraskelse til bedsteforældrene, at alle børn og børnebørn samler sig for at få taget fælles billede? Der er ingen tvivl om, at et gruppefoto af hele familien er en rigtig værdifuld gave til familiens ældste. Efter min erfaring bør der tages et nyt familiefoto mindst hvert 10. år. Familiefotos er rigtig godt til ”familiekassen”, så de næste mange generationer i familien også vil få meget glæde af billederne i fremtiden.

Andre muligheder

Når I nu alligevel er samlet hele familien, hvorfor så ikke få taget nogle gode parfotos? Eller hvad med at få taget nogle billeder af de unge mennesker sammen? Uanset hvilke ønsker I har, så er der masser af muligheder. Måske skal det store familiebillede, billeder af hver familie, bedsteforældre alene, børnebørn og børn sættes sammen til en collage.

I er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Jeg kommer også meget gerne til Horsens, Silkeborg, Skanderborg, Tørring, Them og Ry.

Priser

Fotografering 350,-
Ude tillæg +250,-
Pris pr. km +9,-
Udenfor normal åbningstid incl. udetillæg +500,-

Kontakt

6 + 6 =