Nyfødt foto

Lille person, stor kærlighed – et nyfødt foto rummer det hele

Har du spørgsmål? Så kontakt mig på

Nyfødt foto

Jeres lille nye dreng eller pige er endelig ankommet til verdenen. Det er en helt fortryllende tid og noget, I helt sikkert har ventet spændt på længe. Nyd tiden med jeres nyfødte – for dagene flyver afsted. Så hurtigt, at man næsten ikke kan følge med. En fotografering af jeres nyfødte er måske ikke lige det, I tænker på det første stykke tid. Men hvis I kommer afsted, kan jeg garantere jer for, at I bliver glade for jeres valg, for det er nogle helt fantastisk vigtige billeder I får taget.

Professionelle nyfødt fotos

De bedste nyfødt fotos bliver taget forholdsvis hurtigt i jeres lille, nye familiemedlems liv. Jeg anbefaler, at fotograferingen finder sted allerede, når babyen er 10-14 dage gammel. Her har jeres barn stadig noget af den” lige kommet til verden” , som er noget helt særligt. Vi har al den tid, vi skal bruge til at få taget de perfekte billeder. Efter min erfaring vil en fotosession med en nyfødt tage omkring en times tid.

Personlige nyfødt foto

Har moster måske givet barnet en helt særlig bamse? Eller har bedstemor hæklet et tæppe? Det er altid en god idé at medbringe nogle personlige rekvisitter til fotosessionen. Det gør billederne langt mere specielle, og hvem ved? Måske jeres søn/datter stadig mange år efter, har lige præcis det tæppe, som bedstemor hæklede lige før fødslen.

Andre muligheder

Tiden flyver som sagt afsted, og det er rart at have billeder at kigge på, når jeres lille ny en gang flyver fra reden og videre ud i livet. Hos mig er der masser muligheder for at få foreviget samtlige perioder af jeres barns liv. Det kan være alt fra dåbsbilleder og konfirmationsbilleder til helt almindelige portrætfotos, som skal lægges under træet juleaften. Kontakt mig gerne på telefon eller på mail – så kan vi få en snak om jeres ønsker og præferencer.

Jeg kommer også meget gerne til Horsens, Silkeborg, Skanderborg, Tørring, Them og Ry.

Priser

Fotografering 350,-
Ude tillæg +250,-
Pris pr. km +9,-
Udenfor normal åbningstid incl. udetillæg +500,-

Kontakt

2 + 11 =