Dåbsbilleder

 Kærlige dåbsbilleder af den lille purk eller prinsesse

Har du spørgsmål? Så kontakt mig på

Dåbsbilleder

Barnedåben er jeres barns første fest, og dåbsbilleder er en vigtig del af dagen. Dåben er nemlig en helt speciel begivenhed, og det er en dag, I ikke vil glemme. Det er min erfaring, at dåbsbillederne bliver mere og mere vigtige for jer og kommer til at betyde rigtig meget for jeres barn, når han/hun bliver voksen. Dåbsbilleder med jer forældre, bedsteforældre og olderne…..

Professionelle dåbsbilleder

Dagen er endelig kommet, og jeres lille guldklump skal døbes. Det er en fantastisk dag for hele familien, og den vil jeg rigtig gerne være med til at forevige med flotte dåbsbilleder.

Dåbsbilleder på mit atelier

Professionelle dåbsbilleder på mit atelier giver jeres barn ro og tryghed. Dermed får jeres barn også mere overskud til at kunne smile til fotografen. Dåbsbillederne behøver ikke nødvendigvis blive taget på den store dag. I er meget velkommen til at komme ind en anden dag, hvor roen har lagt sig, og I har mere tid til at få taget nogle flotte billeder.

Fotografering på dagen

Hvis I ønsker billeder fra selve dagen, så kommer jeg naturligvis også til kirken og skyder nogle herlige dåbsbilleder. Så er der nemlig mulighed for, at hele familien fra alle hjørner kan blive fotograferet  med den lille hovedperson. Husk at aftale med præsten, at fotografen kommer efter gudstjenesten, så de kan holde kirken åben i længere tid.

Uanset hvilke former for dåbsbilleder I ønsker, så vil jeg gøre mit til , at det bliver nogle minderige billeder, som I kan kigge tilbage på i mange år. Kontakt mig allerede i dag, så vi kan få en snak om, hvordan vi får taget de bedste dåbsbilleder. Skulle I have lyst til at tage nogle fotos af vidunderet, allerede når han/hun lige er ankommet, så tager jeg også gerne fotos af den nyfødte.

Jeg kommer også meget gerne til Horsens, Silkeborg, Skanderborg, Tørring, Them og Ry.

Priser

Fotografering 350,-
Ude tillæg +250,-
Pris pr. km +9,-
Udenfor normal åbningstid incl. udetillæg +500,-

Kontakt

5 + 4 =