Unge

Få den geniale ide at få taget et unge foto til familien

Har du spørgsmål? Så kontakt mig på

Unge

I en tid hvor smartphones og sociale medier med hurtige snapshots er hverdagskost for unge mennesker, varmer det virkelig mit fotohjerte, at I stadig gerne vil have taget professionelle billeder til jeres forældre og bedsteforældre. Det er en fornøjelse at være vidne til jeres generations betænksomhed og store familiefølelse. Hvis I ønsker at få taget søskendebilleder, kærestebilleder eller hvad det ellers skulle være, så er I kommet til det rette sted.

Unge

Tiden flyver afsted, når man er ung. Før I ved er, er I fløjet fra reden og videre ud i voksenlivet. Når man tager til fotograf som barn, er det typisk noget forældrene har sat i værk. Og selvom det også er en fantastisk tanke, at få baby- eller børnebilleder i gave, så er der altså ikke noget der slår, at en flok teenagere selv har fået den geniale idé at få taget nogle søskende- eller kæreste- fotos.

Unge – søskendefoto

Mangler I en god gave til jeres forældre eller bedsteforældre? Måske er I en sammenbragt familie, som gerne vil vise jeres forældre, at selvom I ikke er søskende rent genetisk, så holder I stadig sammen som søskende. Et søskende billede er altid en kanon gaveidé både til forældre og bedsteforældre, men i særdeleshed også til hinanden.

Unge – kærestebilleder

Der er simpelthen intet, der slår ung kærlighed. En rigtig fin måde at hylde jeres kærlighed på er at få taget nogle rigtig fine kærestebilleder. Og mon ikke både forældre og svigerforældre vil sætte stor pris på nogle professionelle billeder til fotovæggen derhjemme.

Andre muligheder

Hos Fotografen er der masser af muligheder for at få taget nogle skønne, professionelle billeder til alverdens forskellige anledninger. Jeg tager alt fra bryllupsbilleder og konfirmationsbilleder til gravid billeder. Kontakt mig gerne allerede i dag, så vi kan få en snak om, hvilke former for billeder I godt kunne tænke jer.

Jeg kommer også meget gerne til Horsens, Silkeborg, Skanderborg, Tørring, Them og Ry.

Priser

Fotografering 350,-
Ude tillæg +250,-
Pris pr. km +9,-
Udenfor normal åbningstid incl. udetillæg +500,-

Kontakt

8 + 1 =