Bryllupsfoto

Vis hinanden jeres kærlighed med professionelle bryllupsfotos

Har du spørgsmål? Så kontakt mig på

Bryllupsfoto

Jeres store bryllupsdag er en milepæl i et hvert parforhold, og det er en dag fyldt med dejlige minder og oplevelser, som I aldrig vil glemme. Det er vigtigt med professionelle billeder – her får I billeder med gnist, taget af en uddannet fotograf med hjælp fra superassistent – vi har kørt sammen i 25 år…det vil I kunne mærke:-)

Professionelle bryllupsfotos

Festen er slut. Gæsterne er for længst taget hjem. Gaverne er pakket ud og sat på plads. Det var en stor dag, men den fløj afsted. Der er helt sikkert nogle af gæsterne, som har taget nogle sjove billeder af jer. Men der er nu intet, der slår professionelle bryllupsfotos. Her “Hos Fotografen” er vi 2 til jeres bryllupsfotografering. Vi har kørt sammen i 25 år – vi kommer  og tager de professionelle bryllupsbilleder. Jeg er uddannet fotograf – finder de go’e vinkler, lægger lys og bruger mit go’e humør under fotograferingen. Min superassistent passer godt på jer og sørger for at alt sidder som det skal inden jeg trykker på knappen:-)

Bryllupsfoto – hvordan foregår det?

Omkring en måned inden jeres bryllup, mødes vi og går igennem detaljerne for fotograferingen. Vi planlægger billede for billede – Hvordan skal stilen være? Hvor skal de tages henne? Hvad hvis vejret er dårligt? Uanset hvilke udfordringer vi støder på, er go’ planlægning vejen frem,  så vi får de bedste billeder i kassen!

Muligheder på dagen

På jeres bryllupsdag er det jer, der i centrum – jeg kører showet (alt er jo planlagt) så I kan bare nyde dagen og lade jer føre rundt. Jeg fortæller jer hvad I skal og tager en masse billeder.. Ønsker I billeder i naturen, tager jeg min superassistent med. Hun hjælper jer rundt under fotograferingen, retter tøj, hår og smykker. Er vejret lidt drilsk, farer hun rundt og retter slæb og retter slæb igen…og kommer med paraplyer. Vi kan være mere effektive, så derfor skal I regne med at fotograferingen tager en god times tid – I skal nemlig videre!

I ser og vælger bryllupsbilleder hos mig. Vi aftaler en tid hvor vi ser billeder og finder ud af hvordan slutresultatet skal være. I skal forvente at det tager ca. 1-1 1/2 time.

Hvis I gerne vil have en garvet og professionel fotograf med øje for detaljen og den gode kameravinkel, så tøv endelige ikke med at kontakte mig allerede i dag. Så tager vi en uforpligtende bryllupssnak sammen!

Jeg kommer også meget gerne til Horsens, Silkeborg, Skanderborg, Tørring, Them og Ry. (ca. 30 km. rundt om Brædstrup)

 

Bryllupsfotografering

Fotografering En lokation 1100,-
Assistent Første time +500,-
Derefter pr.  ½ time +200,-
Kørsel pr. km +9,-
Ny lokation +250,-

Kontakt

2 + 1 =