Bryllupsfoto

Vis hinanden jeres kærlighed med professionelle bryllupsfotos

Har du spørgsmål? Så kontakt mig på

Bryllupsfoto

Jeres store bryllupsdag er en vigtig milepæl i et hvert parforhold, og det er en dag fyldt med dejlige minder og oplevelser, som I aldrig vil glemme. Det er derfor også vigtigt at forevige dette øjeblik med nogle bryllupsfotos, som helt sikkert vil have en stor betydning for jer resten af jeres liv.

Professionelle bryllupsfotos

Professionelle bryllupsfotos

Festen er slut. Gæsterne er for længst taget hjem. Gaverne er pakket ud og sat på plads. Det var en stor dag, men den fløj afsted. Der er helt sikkert nogle af gæsterne, som har taget nogle sjove og flotte billeder af dagen. Men der er nu intet, der slår professionelle bryllupsfotos. Hos Fotografen tager flotte bryllupsfotos, så I altid kan mindes tilbage på jeres store dag.

Bryllupsfoto – hvordan foregår det?

Omkring en måned inden den store dag, mødes vi og går igennem detaljerne for fotograferingen. Vi planlægger billede for billede – Hvordan skal stilen være? Hvor skal de tages henne? Hvad hvis vejret er dårligt? Uanset hvilke udfordringer vi støder på, får vi foreviget jeres dag på bedste vis!

Muligheder på dagen

På jeres bryllupsdag er det jer, der i centrum. Og jeg skal selvfølgelig tage et hav af gode billeder af jer sammen.  Jeg tilbyder også at tage reportagefotos ved og i kirken, hvis I ønsker dette. Jeg tager også gerne parfotos af alle gæsterne. Det er en stor dag med mange indtryk, og tit og ofte er det bagefter, når man sidder med alle billederne i hånden, at man rigtig får absorberet dagen helt.

Priser selskabsfoto/reportage:

Pr. påbegyndt time incl. kørselstid: kr. 500,00

Kørsel pr. km: 9,00 kr.

Billede, digitalt 10×15 – redigeret pr. stk.: kr.  35,00

Max. antal billeder kan aftales.

Hvis I gerne vil have en garvet og professionel fotograf med øje for detaljen og den gode kameravinkel, så tøv endelige ikke med at kontakte mig allerede i dag. Så tager vi en uforpligtende bryllupssnak sammen!

Jeg kommer også meget gerne til Horsens, Silkeborg, Skanderborg, Tørring, Them og Ry.

 

Priser

Fotografering En lokation 1100,00
Assistent Første time (incl. kørselstid) +500,00
Derefter pr. halve time (incl. kørselstid) +200,00
Pris pr. km +9,00
Fotografering Ny lokation +250,00

Kontakt

3 + 1 =