Bryllupsfoto

Vis hinanden jeres kærlighed med professionelle bryllupsfotos

Har du spørgsmål? Så kontakt mig på

Bryllupsfoto

Jeres store bryllupsdag er en vigtig milepæl i et hvert parforhold, og det er en dag fyldt med dejlige minder og oplevelser, som I aldrig vil glemme. Det er derfor også vigtigt at forevige dette øjeblik med nogle bryllupsfotos, som helt sikkert vil have en stor betydning for jer resten af jeres liv.

Professionelle bryllupsfotos

Festen er slut. Gæsterne er for længst taget hjem. Gaverne er pakket ud og sat på plads. Det var en stor dag, men den fløj afsted. Der er helt sikkert nogle af gæsterne, som har taget nogle sjove og flotte billeder af dagen. Men der er nu intet, der slår professionelle bryllupsfotos. “Hos Fotografen” tager flotte bryllupsfotos, så I altid kan mindes tilbage på jeres store dag.

Bryllupsfoto – hvordan foregår det?

Omkring en måned inden jeres bryllup, mødes vi og går igennem detaljerne for fotograferingen. Vi planlægger billede for billede – Hvordan skal stilen være? Hvor skal de tages henne? Hvad hvis vejret er dårligt? Uanset hvilke udfordringer vi støder på, er go’ planlægning vejen frem – så vi får foreviget jeres dag på bedste vis!

Muligheder på dagen

På jeres bryllupsdag er det jer, der i centrum – jeg kører showet (alt er jo planlagt) så I kan bare nyde dagen og lade jer føre rundt. Jeg fortæller jer hvad I skal og tager en masse billeder.. Ønsker I billeder i naturen, tager jeg min superassistent med. Hun hjælper jer rundt under fotograferingen, retter tøj, hår og smykker. Er vejret lidt drilsk, farer hun rundt og retter slæb og retter slæb igen…og kommer med paraplyer. Vi kan være mere effektive, så derfor skal I regne med at fotograferingen tager en times tid – I skal nemlig videre!  Jeg tilbyder også at tage reportagefotos ved og i kirken, hvis I ønsker dette. Min assistent kan være i våbenhuset til sidste retning af kjole inden kirkegulvet. Jeg tager også gerne parfotos af alle gæsterne, evt ved kirken inden vielse. Det er en stor dag med mange indtryk, og tit og ofte er det bagefter, når man sidder med alle billederne i hånden, at man rigtig får absorberet dagen helt….og opdaget hvad gæsterne har på:-)

I ser og vælger bryllupsbilleder hos mig. Vi aftaler en tid hvor vi ser billeder og finder ud af hvordan slutresultatet skal være. I skal forvente at det tager ca. 1-1 1/2 time.

NB: Hos mig er der forskel på “selskabsfoto/reportage” og professionelle bryllupsbilleder. Selskabsfoto/reportage er situationsbilleder taget med håndholdt kamera – professionelle bryllupsbilleder fotograferes med det store udstyr, lys og assistent.

Priser selskabsfoto/reportage:

Pr. påbegyndt time incl. kørselstid: 500 kr.

Kørsel pr. km: 9 kr.

Billede, digitalt 10×15 – redigeret pr. stk.:   35 kr.

Max. antal billeder kan/skal aftales.

Hvis I gerne vil have en garvet og professionel fotograf med øje for detaljen og den gode kameravinkel, så tøv endelige ikke med at kontakte mig allerede i dag. Så tager vi en uforpligtende bryllupssnak sammen!

Jeg kommer også meget gerne til Horsens, Silkeborg, Skanderborg, Tørring, Them og Ry.

 

Bryllupsfotografering

Fotografering En lokation 1100,-
Assistent Første time +500,-
Derefter pr.  ½ time +200,-
Kørsel pr. km +9,-
Ny lokation +250,-

Kontakt

4 + 10 =