Om/Info

Lær lidt om mig og min biks, før vi mødes

Har du spørgsmål? Så kontakt mig på

Om/info

Velkommen “Hos Fotografen”, som blev startet i 1994 af en ung Elin – uddannet i 1990 hos Fotograferne Brøchner i Horsens, en af datidens store møbel- og industrifotografer. Efter at ha’ samlet de hjørnesofaer jeg skulle i mit liv og stået og fotograferet i diverse kæmpehaller fyldt med smede, som kun ville dét de selv ville……besluttede jeg mig for at starte for mig selv:-)  NEJ, det var et FANTASTISK lærested og jeg fik virkelig lov til at udfordre mig selv. Lyslægning – dét er noget en reklamefotograf kan…. Jeg prøvede lidt af hvert, hvilket jeg efterfølgende (i mit stille sind) har takket min læremester for……. mange gange.

Nu er jeg en erfaren kvinde, som stadig elsker mit fantastiske job! Foruden at fjolle rundt sammen med børnene, er det også et job tæt på både sorg og glæde. Det lykkelig brudepar, den lille nyfødte, de sidste billeder sammen med familien.

Jeg har været så heldig at få mit nuværende atelier bygget i 2007. Jeg håber, I også vil synes at det er et dejligt og hyggeligt sted:-)

Handelsbetingelser

Når du har bestilt en tid, vil jeg glæde mig til vores fotografering. Har du bestilt tid til bryllupsbilleder eller konfirmationsfoto på selve dagen, vil du  modtage en MobilePay anmodning på et depositum på kr. 500,00, som ikke vil blive tilbagebetalt, hvis du aflyser fotograferingen.

Efter du har bestilt billeder, er ordren i gang og kan derfor ikke trækkes tilbage. Du har ingen fortrydelsesret, da billederne ikke kan sælges til anden side. Betaling ved afhentning af billeder – modtager kontant og MobilePay. Privat priser DK incl. moms.

Hos Fotografen har du 2 års reklamationsret (i henhold til købeloven) på produktionsfejl på billeder. Dette gælder ikke for bøjede/knækkede billeder eller anden hårdhændet behandling.

Ved sygdom Hos Fotografen, tilbydes en anden fototid.

“Hos Fotografen”, Brædstrup har til enhver tid ophavsret/copyright til billederne. Du må derfor ikke kopiere papirbilleder – heller ikke til eget brug (gælder også til sociale medier). Overtrædelse af copyrightloven vil blive meldt og medføre bøder.

Hos Fotografen, Sorgenfri 2, 8740 Brædstrup, tlf. 75751833, CVR 34031622

 

Jeg kommer også meget gerne til Horsens, Silkeborg, Skanderborg, Tørring, Them og Ry.

Her finder du Hos Fotografen

Hos Fotografen har til huse i Brædstrup som ligger i smørhullet mellem Horsens, Skanderborg og Silkeborg. I det store atelier er der plads til gruppefotos af op til 30 personer, og udenfor døren er der en stor privat parkeringsplads, med ro og masser af plads til at få børn sikkert ind og ud af bilen.

Kontakt

6 + 7 =