Har du spørgsmål? Så kontakt mig på

Gravid billeder

Det er noget helt særligt, når familien bliver større. Og hvor er det da bare imponerende, hvad en kvindekrop er i stand til! Det skal vi da helt sikkert forevige med nogle skønne gravid billeder. På mit atelier leger vi med lyset og udtrykket i billederne, efter en god snak om dine/jeres ønsker, krydret med mine idéer. Med noget flot lys, fremhæver vi maven, din/jeres forventningsglæde og stemningen.

Professionelle Gravid Billeder

Ni måneder. Det kan udefra set virke som lang tid, men tiden flyver uden tvivl afsted. Det er en periode, hvor du/I glæder jer helt vildt til, at jeres lille ny kommer til verden. Men det er også en tid, som i højst sandsynligt vil tænke tilbage på senere i livet. Derfor ligger det jo også lige til højrebenet, at det er en periode, som I skal have foreviget.

Gravid billeder – hvordan fungerer det?

Jeg anbefaler, at vi fotograferer i uge 30-32. Hvis I ønsker at få taget billeder udenfor, så anbefaler jeg, at vi venter til det ”rigtige” vejr. Jeg oplever ofte en form for nervøsitet for at skulle fotograferes fra den gravide. Særligt fordi strækmærker, gravid frodighed og undertøj kan virke grænseoverskridende, men jeg kan garanterer for, at du bliver utrolig glad for din beslutning!

Gravid billeder alene

Ønsker du at få taget nogle smukke billeder af dig og din skønne mave? Hos Fotografen inviterer dig hellere end gerne ind til en fotosession, hvor du og din flotte mave er i fokus. Det er en helt special følelse at bære rundt på sit barn, og jeg kan sagtens forstå, at man ønsker at forevige dette øjeblik.

Gravid billeder sammen

I er selvfølgelig højst sandsynligt to om at sætte et barn i verdenen, så det giver god mening, at I sikkert gerne vil have nogle fælles gravid billeder. Hos Fotografen kan I både få taget billeder alene og sammen.

Andre muligheder

Når jeres lille guldklump endelige er ankommet, så skal I da selvfølgelig også en tur forbi og få taget nogle smukke fotos af vidunderet. Jeg tilbyder b.la. nyfødt foto, hvor barnet er ca. 10-14 dage gammel. Jeres lille ny forandrer sig rigtig hurtigt, og det kan være svært at følge med. Derfor tilbyder jeg også månedsfoto, hvor vi mødes én gang om måneden og foreviger barnets første år. Kontakt mig gerne allerede i dag, så vi kan få en snak om jeres ønsker og behov.

Priser

Fotografering 350,00
Ude tillæg +250,00
Pris pr. km +6,50
Udenfor normal åbningstid +500,00

Kontakt

11 + 11 =