Månedsbilleder

Følg guldklumpens udvikling med skønne månedsbilleder

Har du spørgsmål? Så kontakt mig på

Månedsbilleder

Barnets første år er et helt særligt år, som mange gerne vil forevige, og det kan jeg godt forstå! Børn udvikler sig med lynets hast som små, og det er især i de første 12 måneder, at de helt store forandringer sker. Med 12 forskellige månedsbilleder har du en fantastisk billedfortælling fra dit barns første år, som du altid kan kigge tilbage på.

Professionelle månedsbilleder

De små bliver hurtigt store. Før I ser jer om, går jeres lille nyfødte baby fra udelukkende at kunne ligge ned til at rejse sig op og tage sine første skridt. Hos mig kan I få taget professionelle månedsbilleder med gnist og personlighed. Månedsbillederne bliver et dejligt minde om en periode, som byder på store forandringer for familiens nye medlem.

Samarbejde om månedsbilleder

Når vi skal forevige jeres barns første år, starter vi når guldklumpen er omkring én måned gammel. Efter hver fotosession aftaler vi, hvordan næste session skal foregå: Opstilling, valg af tøj, rekvisitter osv. Tag gerne ting med, der har en helt særlig betydning for jer og jeres barn. Jo mere personligt det er, jo bedre bliver månedsbillederne.

Vi mødes én gang om måneden. Og jeg vil altid stå klar med alverdens idéer og kreative indspark til, hvordan vi får de bedste månedsbilleder i hus. Har I selv gjort nogle tanker om, hvordan billederne skal se ud, så byd endelig ind. Det vigtigste er, at vi får taget nogle fantastiske månedsbilleder, som I er glade for og kan kigge tilbage på de næste mange, mange år.

Når der er gået 12 måneder er alle pletskud i en lækker fotobog eller måske i ramme med passepartout. I kan også vælge at få lavet en skøn collage, som kan hænge på væggen…..eller begge dele, hvis jeres barn skal have albummet med sig videre i livet, når den tid kommer:-)

Efterfølgende muligheder

Skulle I have lyst at blive ved med at forevige jeres barns rejse, så har I også mulighed for kvartalsbilleder. Her mødes vi fire gange om året og skyder nogle smukke billeder af jeres barns udvikling.

Husk, at I selvfølgelig også kan få taget billeder af den flotte mave, inden barnet melder sin ankomst eller nyfødt fotos, fra når barnet er 10-14 dage gammelt.

Jeg kommer også meget gerne til Horsens, Silkeborg, Skanderborg, Tørring, Them og Ry.

Priser

Fotografering incl. 1 stk. 9×12 cm. billede 250,-
Fotografering incl. 1 stk. 13×18 cm. billede 375,-
Fotografering til collage – pr. gang u/billede 175,-
Kvartalsfoto (4 gange) incl. 1 stk. 9×12 cm. billede  375,-
Digital fil til sociale medier af det valgte papirbillede 200,-

Kontakt

14 + 11 =