Børnefoto

Fang krudtuglerne i et herligt børnefoto med gnist

Har du spørgsmål? Så kontakt mig på

Børnefoto

Det er alment kendt, at børn alt for hurtigt bliver store. Derfor bør man også huske på at få taget nogle gode, professionelle billeder, inden børnene flyver fra reden. Hos Fotografen kan I få taget billeder med både gnist og personlighed af børn i alle aldre. Jeg tager også gerne billeder af hele søskendeflokken sammen, hvis I ønsker dette.

 

Professionelle børnefoto

Der er ikke noget bedre end når en lille, fræk purk med gummistøvler står i døren sammen med sin mor (for at afhente billeder) med det største smil på læberne og hilser glad på mig, for så ved jeg, at han har haft en god og sjov fotooplevelse – og det er lige sådan det skal være!

Børnefoto i børnehøjde

Det skal være sjovt at tage til fotografen. Hvis I og jeres børn vælger at blive fotograferet hos mig, håber jeg, at I synes, at det har været en god oplevelse for hele familien.

Børnefoto – den perfekte gave til bedsteforældrene

Vi kender det alle sammen. Når vi træder ind hos bedsteforældrene, så er det lidt en tur ned gennem memory lane med alle de billeder, der hænger på væggene. Bedsteforældre sætter i høj grad altid stor pris på at få et billede af børnebørnene, og det er en gave, som har rigtig stor betydning for dem. Så skal vi så ikke bare se og få taget nogle flotte billeder til dem?

Andre muligheder

Hos Fotografen kan forevige alle store øjeblikke i jeres liv. Jeg kommer gerne ud og tager både bryllupsfotos, konfirmationsbilleder eller tager billeder til andre begivenheder. Venter I en lille ny? Så tager jeg også gravid billeder af den flotte mave. Kontakt mig gerne allerede i dag, så får vi en snak om jeres ønsker og behov.

Jeg kommer også meget gerne til Horsens, Silkeborg, Skanderborg, Tørring, Them og Ry.

Kontakt

4 + 5 =