Hos Fotografen

Hos Fotografen tager billeder med personlighed og gnist. Vi tilbyder blandt andet babyfoto, pasfoto, familiefoto og bryllupsfoto.

Fotograf Horsens

Lidt uden for Horsens finder du Hos Fotografen. Jeg har mange års erfaring inden for faget, og jeg elsker mit arbejde! Hvis du søger efter billeder med gnist og personlighed og en professionel fotograf nær Horsens, så er du kommet til det rette sted! Velkommen Hos Fotografen:-)

Professionelle billeder til livets store begivenheder

Bryllupsfoto

Professionelle bryllupsfoto af den store dag.
Jeg klarer billederne, så I kun behøver at tænke på hinanden. Vi snakker om billederne på forhånd, så I får lige det, I ønsker. I kan få bryllupsfoto, billeder af gæster, kirke inde/ude og meget mere.

gravidbilleder

Gravid billeder

Fang den flotte mave og de livsgivende former.
Jeg tager forskellige former for gravid billeder. Det kan være æstetiske billeder, hvor lyset fremhæver den gravide form eller billeder med både Far og Mor, eller noget tredje. I er med til at gøre billederne til jeres egne, helt personlige gravid billeder.

Fotograf Skanderborg konfirmand stående mod bygning

Konfirmationsbilleder

Når man træder ind i de voksnes rækker, skal man selvfølgelig have nogle gode billeder at se tilbage på.
Jeg tager professionelle konformationsbilleder, der fanger konfirmandens gnist og sjæl.

Billeder af hele familien, både den nuværende og den kommende

udendørs gruppefoto

Gruppefoto

Skønne billeder af hele flokken.
Vil I gerne have et billede af hele familien, vennerne, eller klubben? Jeg tager gruppefoto og har plads til op til 30 personer i mit atelier, men jeg tager også gerne ud og fotograferer jer.

fotograf skanderborg

Babyfoto

Søde billeder af jeres lille baby.
Jeg har stor erfaring med at tage babyfoto, så I kan være sikre på, at I alle får en god oplevelse hos mig. Der er altid tid og plads til smil og grin, men også lidt bøvleri, for sådan er livet med en baby. Men én ting er sikker, I vil få gode billeder med hjem!

Børnefoto

Forevig det søde smil i et herligt børnefoto.
Der er plads til skæg og ballade hos mig, så vi altid får det bedste frem i børnene. Alle får en god oplevelse, og I får nogle skønne billeder.

Det siger kunderne

 

Den bedste fotograf!! Vores bryllupsbilleder kunne ikke have været smukkere!!!

– Birthe Hjorth Haunstrup

Vi benytter os af Elins tilbud om månedsfotografering af vores datter hver måned i hendes første leveår. Billederne er meget personlige og smukke. Elin har altid en god idé til baggrund, rekvisitter osv., og hun formår at tage det ene skønne billede efter det andet af vores pige.
Hos Fotografen får de bedste anbefalinger af os.

– Vicky

Fuld af tilfredshed! Elin kom ud til min private psykoterapeutiske praksis i Træden, en flot sommerdag, hvor hun “skød” de flottes fotos! Hun havde gode ideer og jeg er virkelig glad for resultatet.

– Anette Messerschmidt Søgaard

Vi har fået taget mavebillede inden junior kom til verden og det er simpelthen så flot.

– Dorte Høj

Flere slags fotograferinger

Hos fotografen pasfoto

Pasfoto

Skal du have kørekort, nyt pas eller skal den lille med på ferie for første gang? Jeg fotograferer store og små og leverer billeder på ca. 10 min. Tidsbestilling nødvendig.

Hos fotografen de billige billeder af dreng

Portrætter

Portrætfotos – bedst sammenlignet med det klassiske skolefoto – i samme gode kvalitet som alle andre billeder fra “Hos Fotografen”.

Hos fotografen Collage af hund

Collage

En collage er en super god og prisvenlig måde at “fortælle historien”. Hver collage er unik og mulighederne kun begrænset af fantasien.

Professionel fotografering nær Horsens

Skal I have taget nogle søde portrætbilleder? Eller måske er I en større familie, som kunne tænke jer nogle gruppefotos? Jeg har plads til helt op til ca. 30 personer i mit atelier, så selv den store familie er hjertelig velkommen hos mig. Jeg kommer også gerne ud til den store dag og tager bryllupfotos, konfirmationsbilleder eller billeder af en helt anden særlig begivenhed.

Fotograf nær Horsens med masser af gnist

Leder du efter en fotograf i Horsens, som ikke blot tager professionelle billeder men også gør det til en god oplevelse? I mit atelier skal der tages herlige billeder, men der skal også være plads til hygge og sjov. Jeg ved af erfaring, at man ikke bare knipser tre gange og så sidder de rigtige billeder der. Det tager tid, specielt hvis man har mindre børn med. Hos mig tager det den tid det tager, og vi stresser ikke igennem fotograferingen.

Fotograf Horsens – masser af muligheder

Hos mig er der masser af forskellige muligheder for at få taget billeder. Jeg ved at billeder kan have én betydning lige efter de er blevet taget og en anden betydning seneres i livet. Når børnene er flyttet hjemmefra, får dåbsbillederne og babybillederne en helt anden betydning, og det er også derfor, jeg gemmer alle billeder, jeg har taget gennem tiden. På den måde kan I altid kontakte mig og bestille nogle flere. Kontakt mig allerede i dag, så får vi os en uforpligtende snak om jeres ønsker.

Billeder til alle lejligheder
-bryllup, konfirmation, børnefotos, familiebilleder

Børnene bliver alt for hurtigt store 🙂 Pludselig er man ikke småbørnsfamilie mere, konfirmationen er lige om hjørnet, så vil de giftes og snart er bedsteforældrerollen i hus.
Spørg lige bedsteforældrene om ikke det er rigtigt 🙂

Der er da ikke noget så skønt som et stort vægbillede af sine glade børn – hvor personligheden skinner igennem og hvor de er “typisk” dem.
Man bliver glad af billeder og med tiden glad for at man har dem.

Situationsbilleder taget med telefonen er sjove og vigtige – professionelle billeder, taget af en fotograf som har lært hvordan du/I skal vende og dreje i forhold til kameraet og hvordan lyset arbejder bedst, er mindst lige så vigtige.

Flotte bryllupsbilleder i naturen er skønne minder at have… Kameraet skal naturligvis være professionelt, men det er fotografens kunnen, der er afgørende for resultatet. I kan få bryllupsbilleder i alle prislag – lige fra “et par professionelle billeder” til det store luxus album.

Familiefoto “på kryds og tværs” er meget populært. Fra kr. 350,00 kan I få alle de familie fotoopstillinger I vil ha’. Det er en rigtig hyggelig og sjov god times tid, som tit er starten på bl.a. en rund fødselsdag eller et guldbryllup. Mange vælger at bruge fotograferingen som en overraskelses gave – ikke et øje er tørt 🙂

Kreative konfirmationsbilleder er sjove at ha’… og pludselig bliver de meget vigtige: Konfirmanden bliver ældre, flytter hjemmefra, vil ha’ billederne med sig og får måske selv børn, som så kan sidde og fnise over fars eller mors konfirmationsbilleder…
Husk at jeg altid har gode konfirmations tilbud.

Sådan finder du mig

Nogle billeder skal tages i et professionelt atelier, mens andre bedst klares derhjemme eller på en bestemt lokation. Som professionel fotograf er jeg selvfølgelig opmærksom på dette, og tilbyder derfor fotografering der, hvor du ønsker det.
Du kan derfor få taget dine billeder i mit atelier i Brædstrup, men jeg kommer også gerne ud til dig.
Jeg tager bl.a gerne til Horsens, Silkeborg, Skanderborg, Tørring, Them og Ry.

Kontakt

4 + 9 =