Hos Fotografen

Billeder med personlighed og gnist

Fotograf Horsens

Her får du professionelle billeder med gnist – en glad, venlig og lidt skør fotograf nær Horsens med mange års erfaring, nyere hyggelige lokaler og rar stemning.
Det tager kun lige ca. 20 min. at køre hertil fra Horsens – wupti – så holder du på min store private parkeringsplads i Brædstrup, hvor ungerne bare kan “vælte ud”.

Professionel fotografering nær Horsens

På atelieret har jeg plads til gruppefoto op til ca. 30 personer. Jeg kan anbefale “familiefoto på kryds og tværs” til kr. 350,00  – se mere om gruppefoto her hvor du bl.a også finder “par” og “unge”.

Jeg fotograferer meget “udenfor huset”  – I Horsens og omegn findes rigtig mange flotte steder til bl.a  familiefoto, konfirmationsbilleder og bryllupsfoto – vi kan fotografere i din have, hvis du vil have din helt egen personlige fotobaggrund.

Flotte professionelle bryllupsbilleder med gnist, kærlighed og humor – bryllupsfoto i alle prislag. Hvis du kunne tænke dig dét, så kig nærmere på vores bryllups fotos her.

Gravid billeder fyldt med forventningsglæde og ømhed – du og din flotte mave svøbt ind i lækkert lys. Se mere om gravid billeder her.

Til nyfødt foto/babyborn må lille søde baby helst ikke være mere end 10 dage gammel. Ligesom med babyfoto/månedsbørn er ro, harmoni, hyggesnak mellem os og go’ tid, super vigtig for naturlige baby foto.

Anderledes “fut i den” skal der være, når de lidt ældre børn/babyer kommer på besøg. Mine lidt ældre månedsbørn forventer helt klart underholdning fra min side:-)  Børn er sjove – det er fantastisk at få lov til at være i øjenhøjde og mærke hvor meget de gerne vil være med. Sommetider skal der lige trykkes på de rigtige knapper inden der åbnes op for charmen, og børn kan også ha’ en dårlig dag… hvis jeg kan mærke at vi ikke får “det bedste”, må I komme igen et par dage senere. Du finder eksempler på vores børnefotos her. 

Dåbs- og konfirmationsbilleder af dine børn bliver lige pludselig meget mere vigtige, når de flytter hjemmefra… Børnene vil have billederne med sig, for de betyder noget for dem!

Så er det jo heldigt at jeg gemmer alle billeder “forever”, for så kan du bare ringe og bestille nogle flere 🙂 Vælg fotograf med omhu – det er meget vigtige billeder!

Dåbs billeder finder du under babyfoto.

Det siger kunderne

Vi benytter os af Elins tilbud om månedsfotografering af vores datter hver måned i hendes første leveår. Billederne er meget personlige og smukke. Elin har altid en god idé til baggrund, rekvisitter osv., og hun formår at tage det ene skønne billede efter det andet af vores pige.
Hos Fotografen får de bedste anbefalinger af os.

Vicky

Sådan finder du os

Kontakt

9 + 13 =