Hos Fotografen

Fotograf nær Silkeborg – Tager billeder (pasfoto, familiefoto, babyfoto, bryllupsfoto mm.) med gnist og personlighed

Fotograf Silkeborg – Få bryllupsfoto, babyfoto pasfoto, familiefoto, med gnist og glimt i øjet

Ikke langt fra Silkeborg, i den driftige by Brædstrup bor en dygtig fotograf, der kalder sig Hos Fotografen. Det er mig, Elin. Jeg er en erfaren fotograf med hang til at opføre mig en smule småskørt bag kameraet. Men det virker, og det giver gnist i øjnene… også hos jer voksne!  Så hvis I leder efter en fotograf nær Silkeborg, som tager billeder med masser af gnist og personlighed og som samtidig håber I får en god oplevelse. Så er I kommet til det rette sted – jeg tager blandt andet pasfoto, bryllupsfoto, babyfoto, familiefoto, konfirmationsbillerede, børnebilleder mm.

Fotograf nær Silkeborg: billeder til livets store begivenheder

Bryllupsfoto

Ønsker du professionelle bryllupsfoto af den store dag, så lad mig klare billederne, så I kun behøver at tænke på hinanden. Vi snakker om billederne på forhånd, så I får lige det, I ønsker. I kan både få bryllupsfoto, billeder af gæster, bordkort, blomster og meget andet.

gravidbilleder

Gravid billeder

Skal den flotte mave og de livsgivende former lige fanges, før babyen kommer, så kan jeg hjælpe.
Jeg tager nemlig forskellige former for gravid billeder. Det kan være æstetiske billeder, hvor lyset fremhæver den gravide form eller billeder med både Far og Mor, eller noget tredje. I er med til at gøre billederne til jeres egne, helt personlige gravid billeder.

Fotograf Skanderborg konfirmand stående mod bygning

Konfirmationsbilleder

Når man træder ind i de voksnes rækker, skal man selvfølgelig have nogle gode billeder at se tilbage på.
Jeg tager professionelle konformationsbilleder, der fanger konfirmandens gnist og sjæl.

Familiefoto: Billeder af både den nuværende og den kommende familie

udendørs gruppefoto

Familiefoto

Hvis I gerne ville have nogle skønne billeder af hele flokken, så lad mig tage
et flot familiefoto eller et foto af alle vennerne eller klubben? Jeg har plads til op til 30 personer i mit atelier, men jeg tager også gerne ud og fotograferer jeres familie.

fotograf skanderborg

Babyfoto

Mangler I eller efterspørger familien søde babyfoto af jeres lille ny?
Så har jeg nemlig stor erfaring med at tage babyfoto, så I kan være sikre på, at I alle får en god oplevelse hos mig. Der er altid tid og plads til smil og grin, men også lidt bøvl, når man tager babyfoto. For sådan er livet med en baby. Men én ting er sikker, I får gode billeder med hjem, det lover jeg!

Børnefoto

Skal det søde smil hos jeres lille dreng eller pige foreviges i et herligt børnefoto, så kan jeg sagtens hjælpe jer.
Ligesom ved babyfoto, så er der altid plads til skæg og ballade hos mig. Derved får vi altid det bedste frem i børnene, og hele familien får en god oplevelse og nogle skønne billeder.

Det siger kunderne

 

Den bedste fotograf!! Vores bryllupsbilleder kunne ikke have været smukkere!!!

– Birthe Hjorth Haunstrup

Vi benytter os af Elins tilbud om månedsfotografering af vores datter hver måned i hendes første leveår. Billederne er meget personlige og smukke. Elin har altid en god idé til baggrund, rekvisitter osv., og hun formår at tage det ene skønne billede efter det andet af vores pige.
Hos Fotografen får de bedste anbefalinger af os.

– Vicky

Fuld af tilfredshed! Elin kom ud til min private psykoterapeutiske praksis i Træden, en flot sommerdag, hvor hun “skød” de flottes fotos! Hun havde gode ideer og jeg er virkelig glad for resultatet.

– Anette Messerschmidt Søgaard

Vi har fået taget mavebillede inden junior kom til verden og det er simpelthen så flot.

– Dorte Høj

Flere slags fotograferinger

Hos fotografen pasfoto

Pasfoto

Skal du have kørekort, opdateret dit pasfoto eller skal den lille med på ferie for første gang? Jeg fotograferer store og små og leverer billeder på ca. 10 min. Tidsbestilling nødvendig.

Hos fotografen de billige billeder af dreng

Portrætter

“De billige” er portrætfotos – bedst sammenlignet med det klassiske skolefoto – i samme gode kvalitet som alle andre billeder fra “Hos Fotografen”.

Hos fotografen Collage af hund

Collage

En collage er en super god og prisvenlig måde at “fortælle historien”. Hver collage er unik og mulighederne kun begrænset af fantasien.

Professionel fotografering nær Silkeborg

Mit atelier ligger ikke langt fra Silkeborg, og her er masser af gode parkeringsmuligheder, så ungerne bare kan ”vælte” ud, når de skal til fotografering. Selvom Hos Fotografen ligger en lille køretur fra Silkeborg, så siger mange af mine kunder, at det faktisk næsten er nemmere og hurtigere at tage ud til mig, da parkeringsmulighederne netop er så gode…og gratis:-)

Fotograf Silkeborg – forskellige muligheder

Hos Fotografen er der mange forskellige muligheder for at få taget nogle billeder. Det kan både være på mit atelier, men jeg kommer også gerne til Silkeborg og omegn og tager nogle professionelle on location billeder. Det kunne fx være hvis I skal have taget nogle bryllupsfotos, dåbsbilleder, konfirmationsbilleder eller noget helt fjerde.

Hos mig kan I få taget mange forskellige slags fotos. Venter I barn, kan vi forevige tiden som gravid, og når den lille er kommet til verden, har I mulighed for nogle glade månedsbilleder. Det første år af barnets liv flyver afsted, og derfor bliver rigtig mange også glade for, at de har fået foreviget de første 12 måneder.

Gruppefoto fotograf Silkeborg

I mit atelier er der plads til ca. 30 personer. Så selvom I er en større familie, så skal vi nok få plads til alle på et gruppefoto. Når I nu allerede er her, så kan vi jo lige så godt få taget nogle skønne parfotos af alle generationer. Et familiefoto eller et parfoto af bedsteforældrene er den perfekte gave.

Kontakt mig gerne allerede i dag. Så får vi os en uforpligtende snak om jeres øsnker.

Billeder til alle lejligheder.
Bryllup, konfirmation, børnefotos, familiebilleder

Børnene bliver alt for hurtigt store 🙂 Pludselig er man ikke småbørnsfamilie mere, konfirmationen er lige om hjørnet, så vil de giftes og snart er bedsteforældrerollen i hus.
Spørg lige bedsteforældrene om ikke det er rigtigt 🙂

Der er da ikke noget så skønt som et stort vægbillede af sine glade børn – hvor personligheden skinner igennem og hvor de er “typisk” dem.
Man bliver glad af billeder og med tiden glad for at man har dem.

Situationsbilleder taget med telefonen er sjove og vigtige – professionelle billeder, taget af en fotograf som har lært hvordan du/I skal vende og dreje i forhold til kameraet og hvordan lyset arbejder bedst, er mindst lige så vigtige.

Flotte bryllupsbilleder i naturen er skønne minder at have… Kameraet skal naturligvis være professionelt, men det er fotografens kunnen, der er afgørende for resultatet. I kan få bryllupsbilleder i alle prislag – lige fra “et par professionelle billeder” til det store luxus album.

Familiefoto “på kryds og tværs” er meget populært. Fra kr. 350,00 kan I få alle de familie fotoopstillinger I vil ha’. Det er en rigtig hyggelig og sjov god times tid, som tit er starten på bl.a. en rund fødselsdag eller et guldbryllup. Mange vælger at bruge fotograferingen som en overraskelses gave – ikke et øje er tørt 🙂

Kreative konfirmationsbilleder er sjove at ha’… og pludselig bliver de meget vigtige: Konfirmanden bliver ældre, flytter hjemmefra, vil ha’ billederne med sig og får måske selv børn, som så kan sidde og fnise over fars eller mors konfirmationsbilleder…
Husk at jeg altid har gode konfirmations tilbud.

Sådan finder du mig

Nogle billeder skal tages i et professionelt atelier, mens andre bedst klares derhjemme eller på en bestemt lokation. Som professionel fotograf er jeg selvfølgelig opmærksom på dette, og tilbyder derfor fotografering der, hvor du ønsker det.
Du kan derfor få taget dine billeder i mit atelier i Brædstrup, men jeg kommer også gerne ud til dig.
Jeg tager bl.a gerne til Horsens, Silkeborg, Skanderborg, Tørring, Them og Ry.

Kontakt

5 + 13 =